(123) 456-7890 info@yourdomain.com

Krediet aanvragen

Krediet aanvragen

U heeft beslist om een krediet aan te vragen, maar hoe gaat u hier nu exact voor te werk? U kunt er natuurlijk voor kiezen om gewoon meteen naar een bank te stappen, maar toch doet u er goed aan om eerst even wat onderzoek te doen naar de verschillende kredietvormen. Krediet A kan bijvoorbeeld aanzienlijk interessanter voor u zijn dan krediet B. Met de komst van het internet is het bijzonder eenvoudig geworden om informatie te delen met andere mensen. Gewoon even Googelen levert dan ook vaak reeds een mooi aanbod aan informatie op.

Nadat u heeft beslist welk krediet volgens u het beste bij uw wensen aansluit hoeft u nog niet meteen contact op te nemen met de bank. U weet immers dat de bank bepaalde informatie van u nodig zal hebben. Aan de hand van die informatie zal uiteindelijk worden beslist of het krediet in kwestie al dan niet aan u wordt toegekend. In eerste instantie zal men u bijvoorbeeld vragen naar uw inkomen. U doet er daarom goed aan een loonfiche bij te hebben. Daarnaast kunnen er eveneens voor het geld lenen (afhankelijk van het door u aangevraagde krediet) extra waarborgen gevraagd worden. Verschillende kredieten verplichten zelfs een bepaald onderpand zoals een hypothecair krediet (een huis) en een effectenkrediet (een portefeuille met effecten).

Lening vergelijken

 

Krediet DeskKrediet concurrentLenen met adviesLeenvisieMinileningPayogo
Kredietdesk aanvragenKredietconcurrent aanvragenLenen met advies aanvragenleningvisie aanvragenMinilening aanvragenPayogo aanvragen
8,38,07,97,57,87,4
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
offerte aanvragenofferte aanvragenofferte aanvragenofferte aanvragenofferte aanvragenofferte aanvragen

Eenmaal u over voldoende relevante informatie beschikt en u voldoende inzicht heeft gekregen in de beschikbare kredieten kunt u naar een bank stappen. Vergelijk altijd het advies van de bank met uw eigen bevindingen en zorg er voor dat u indien mogelijk een offerte voor een bepaald krediet bij verschillende banken opvraagt. Wanneer er een aanzienlijk verschil is op vlak van te betalen rente doet u er eveneens goed aan om een inzicht te vragen in de kredietovereenkomst. Op deze manier kunt u zien in hoeverre de voorwaarden bij bank A eventueel afwijken van de voorwaarden bij bank B.